Hinnekensbergen 2A • B-2460 Kasterlee
Fr. Rooseveltlaan 348-349 • B-9000 Gent
+32 (0)14 85 37 97
info@cisanet.be

Een blik op onze ondernemersreis

Een blik op onze ondernemersreis

De naweeën van de dotcombubbel, de financiële crisis, de coronapandemie, de opkomst van AI, … Als mens en als ondernemer hebben we al heel wat watertjes moeten doorzwemmen in de afgelopen twee decennia. Voor Dag van de Ondernemer blikken we graag terug en kijken we vooruit naar wat de toekomst brengt.

Twee decennia van innovatie en groei

Technologie is de drijfveer achter innovatie en katalysator voor groei geweest en zal dat ook blijven in de komende jaren. CISA, een familiale kmo in de IT-sector, belichaamt de evolutie en veerkracht kenmerkend voor ondernemerschap. Twintig jaar geleden werd CISA opgericht door Fons Neyens en Inge Clarebout, een verhaal dat onlosmakelijk verbonden is met technologie, onze mensen en onze klanten.

Doorheen de voorbije twintig jaar hebben we met passie gewerkt om onze klanten en hun bedrijfsactiviteit met visie te ondersteunen op IT-vlak, de continuïteit van hun IT-systemen en hun gebruikers te garanderen en hen te voorzien van IT-oplossingen waarop ze kunnen vertrouwen.
Vanuit die dynamiek bieden we ons team telkens nieuwe uitdagingen aan en stimuleren we ze om telkens weer dat stapje verder te gaan voor onze klanten.

“Onze grootste troef is dan ook niet alleen de technologie die we gebruiken, maar wel de mensen die erachter staan. IT is, zelfs in tijden van automatisatie en AI, een verhaal van mensen en zo maken we elke dag weer het verschil.”, zo zegt Inge Clarebout.

Mijlpalen worden gevierd bij CISA

2023 is dan ook een heel speciaal jaar voor CISA, de onderneming viert haar twintigjarig bestaan. “Soms moet ik even in mijn arm knijpen, de tijd is werkelijk voorbijgevlogen en het is een prachtig avontuur geweest”, blikken bestuurders Fons Neyens en Inge Clarebout trots terug.

Terwijl we onze blik richten op de toekomst, herinneren Fons en Inge ons eraan:
“De wereld verandert continu en sneller dan ooit tevoren. Onze klanten en wijzelf moeten deze verandering niet alleen bijhouden, maar erop anticiperen en innoveren zodat we steeds voorop kunnen blijven. Dat is waar ondernemerschap om draait.”

Bespreek je graag jouw ondernemersuitdagingen met CISA? We zijn graag jouw strategische partner in IT. Contacteer ons gerust voor een kennismakingsgesprek.

Vond je dit bericht interessant? Deel het met je netwerk!

Inhoudstafel

Recente berichten

Samen jouw IT-uitdagingen bespreken?