CISA Academy voor de IT'er van morgen

IT draait om meer dan hard- en software. Bij CISA beschouwen we onze mensen als ons grootste kapitaal. Daarom investeren we graag in interne opleidingen en zijn we trots op de werking van onze CISA Academy. Volg ons zeker op LinkedIn of onze blog om op de hoogte te blijven.

Bekijk de aftermovie van onze laatste CISA Academy

De drie pijlers van de Academy

Bij CISA investeren we graag in onze mensen. Elk kwartaal vindt de CISA Academy plaats waar iedere werknemer de kans krijgt om bij te leren over verschillende onderwerpen. Ze kiezen zelf mee de thema’s van de opleidingen zodat elke opleiding of infosessie relevant is.

Friday Academy

Op regelmatige basis organiseren we een Friday Academy. Een namiddag waarin een expert ter zake of een collega over een nieuwe technologie, product of idee een uiteenzetting geeft. Op het einde van de Academy heffen alle collega’s het glas en wordt er gezellig nagekaart. Ideaal om het weekend in te zetten, want ook work-lifebalance vinden we heel belangrijk.

Udemy for Business

Elke werknemer krijgt een licentie op Udemy for Business. Een opleidingswebsite waar je over elk onderwerp naar keuze verschillende opleidingen vindt. Zo kan iedere werknemer een eigen traject uitstippelen om zijn of haar vaardigheden uit te breiden of te verdiepen in een bepaald onderwerp.

Trainingen en certificaties buitenshuis

De derde pijler van ons opleidingsbeleid zijn externe opleidingen en trainingen buitenshuis waar ook certificeringen voor behaald kunnen worden. Door de combinatie van die drie pijlers kan elke werknemer zijn eigen carrièrepad mee uittekenen binnen CISA.

Ook zin gekregen in onze CISA Academy?

Als eerste op de hoogte blijven?

Alle nieuwtjes over de Friday Academy vind je op onze LinkedIn-pagina.