Hinnekensbergen 2A • B-2460 Kasterlee
Fr. Rooseveltlaan 348-349 • B-9000 Gent
+32 (0)14 85 37 97
info@cisanet.be

Infrastructuur

Een slimme IT-infrastructuur zorgt ervoor dat je werknemers vlot kunnen werken. CISA plant, ontwerpt, implementeert en onderhoudt je infrastructuur. Van het opzetten van werkstations, tot de configuratie van netwerkapparaten en servers. Je hebt één aanspreekpunt voor zowel de strategie als implementatie van je IT-infrastructuur bij CISA.

Hoe pakken wij jouw infrastructuur aan?

Hybride werken is de toekomst.

CISA bouwt een hybride werkomgeving perfect aangepast aan de precieze behoeften van je bedrijf. Zo kunnen je medewerkers zo efficiënt mogelijk samenwerken, ongeacht of ze op kantoor zijn of thuis werken. De doelstelling van digital office design is om samenwerking en communicatie efficiënter te maken en alle gegevens te beveiligen. Een investering die de productiviteit verbetert en kosten verlaagt.

Naast een digitale werkomgeving, biedt CISA ook verschillende oplossingen om de fysieke werkplek op kantoor te digitaliseren. Denk hierbij aan digitale vergaderfaciliteiten zoals smartscreens, huddle room apparatuur, apparatuur voor videoconferenties, … Zo verlopen zowel de fysieke, hybride als digitale vergaderingen en samenwerkingen zo efficiënt mogelijk.

Grote bestanden verzenden of videobellen om te vergaderen? Makkelijk met CISA.

Elke oplossing is op maat van jouw noden. We vertrekken vanuit het instellen van routers & switches tot het plaatsen van access points. Door wifimetingen uit te voeren vermijden we ook onnodig hoge kosten en garanderen we vlotte videocalls en zorgen we ervoor dat je snel grote bestanden kan verzenden over je draadloze netwerk.

Is je opslag & capaciteit niet afgestemd op de groei van je bedrijf?

CISA gelooft erin om mee te groeien met haar klanten. Om de groei van je onderneming bij te benen, is het belangrijk dat je IT-systemen vlot volgen. We werken met alle moderne innovaties en technologisch vooraanstaande oplossingen om onze klanten op het hoogst mogelijke niveau te bedienen. Een schaalbare en flexibele oplossing naargelang het groeitraject van jouw bedrijf.

Interconnectiviteit tussen je machines en het verzamelen van operationele data leidt tot efficiëntie.

Internet of Things is een mooie opportuniteit om je machines extern beschikbaar te stellen voor de leverancier. CISA biedt ondersteuning om een veilige verbinding op te stellen zodat een interventie door een leverancier remote kan plaatsvinden. Daarnaast biedt een goed ontworpen Internet of Things verschillende schaal- en efficiëntievoordelen voor dataverwerking.

Gegevens verliezen is een stap terugzetten als onderneming.

Vermijd dat je gegevens verliest door hardwarestoringen, menselijke fouten of cyberaanvallen. CISA verzekert back-ups en herstelplannen zodat er nooit gegevens verloren gaan en je privacy beschermd wordt. Deze backups gebeuren regelmatig en worden op verschillende, veilige locaties bewaard. Zo kunnen we heel eenvoudig de oorspronkelijke gegevens herstellen bij eventueel diefstal of verlies van data.

Onze backupoperator bekijkt dagelijks alle backuprapporten en grijpt in waar nodig. Ideaal als je geen interne IT-medewerker hebt, maar toch zeker wil zijn dat dagelijks al je gegevens veilig worden opgeslagen.

Medewerkers aan het woord

Case study: IT-infrastructuur van Sanofi Belgium

Wat zeggen klanten?

“Onze goede samenwerking gaat al meer dan 10 jaar terug. Al die tijd is CISA een standvastige en betrouwbare partner gebleken. Niet in het minst omdat CISA capabele en breed inzetbare specialisten in huis heeft die niet alleen het IT-technische aspect beheersen, maar ook meer dan vertrouwd zijn met goede praktijken gangbaar in onze sector. Daardoor kunnen zij zowel zelfstandig als met de IT-collega’s samenwerken om de taken tot een goed einde te brengen. Maar dat is nog niet alles! Ik mag ook de hartelijke omgang met de CISA vertegenwoordigers niet vergeten. Het is altijd aangenaam om met CISA in gesprek te gaan; gemoedelijk, en tegelijkertijd toch ook altijd to-the-point.

DR. Paul de Bakker, Digital Site Manager - RMH - Digital IA

Sanofi Belgium nv

CISA is jouw partner voor infrastructuur oplossingen

Afrekenmodules

Steeds op maat van jouw bedrijf

Omnium Service

Een maandelijks abonnement dat jouw bedrijf maximale continuïteit en voortdurende flexibiliteit biedt.

Easy Card

Een vaste hoeveelheid ondersteuningsuren die je vooraf aankoopt en inzet wanneer nodig.

Flex Skills

Gecertificeerde CISA-medewerkers in jouw bedrijf ondersteunen je met al je ICT-activiteiten.

One Stop

Jouw ICT-project gerealiseerd van analyse tot implementatie. CISA is jouw one-stop-shop in ICT.

Onze sterke punten

Transparantie

Je kiest tussen vier afrekenmodules en krijgt transparant inzicht in de activiteiten die we voor jou ondernemen.

Kwaliteit

Twintig jaar ervaring en evenveel specialisten met uiteenlopende expertises. Je IT is in goede handen bij CISA.

Duurzaamheid

CISA gaat een partnership aan voor de lange termijn. Duurzame relaties met klanten, medewerkers en leveranciers.

Ambitie

Elke dag beter doen en innovatieve oplossingen aanbieden die een bedrijf efficiënt maken. We leggen de lat voor onszelf hoog.

Bereikbaarheid

Je IT staat centraal in je bedrijfsvoering en is een nodige component. Je geniet dan ook van een sterke supportafdeling en de bijhorende gemoedsrust.

Tot 30% overheidssteun voor IT-advies

Wist-je-dat je voor alle adviesgerelateerde dienstverlening van CISA gebruik kan maken van de KMO-portefeuille? Op die manier kan je 30% van je investering in de vorm van subsidies terugvorderen.