Hinnekensbergen 2A • B-2460 Kasterlee
Fr. Rooseveltlaan 348-349 • B-9000 Gent
+32 (0)14 85 37 97
info@cisanet.be

Ontdek onze diensten

IT-services

Investeren in IT is investeren in continuïteit en groei. Door met de juiste partij in zee te gaan, geniet je van proactieve support en dat 24/7. Op basis van een doorgedreven analyse, bekijkt CISA graag hoe je jouw IT kan optimaliseren om zo efficiënt mogelijk te werken en ruimte voor groei te creëren.

Cloud computing & collaboration

Met de integratie van het hybride werken is het van belang hierin schaalbare en stabiele IT-connecties te kunnen borgen.  Een betrouwbare IT-partner bouwt de juiste omgeving waarin je medewerkers vlot samenwerken, communiceren en documenten delen. Meer productiviteit en minder afhankelijkheid, dat is waar we met de moderne werkplek voor gaan. CISA helpt je graag op pad.

Security

Cybersecurity is niet meer weg te denken. Het is niet langer een luxe maar een absolute noodzaak geworden. De impact van een hacking of een datalek voor een onderneming is niet te overzien. Daarom investeren ondernemingen in cyberveiligheid, zowel op infrastructureel- als op organisatorisch en educatief niveau. CISA adviseert en assisteert je graag en zorgt voor een veilige IT-cultuur binnen jouw organisatie.

Infrastructuur

Je IT-infrastructuur is de basis om efficiënt te kunnen werken. Met bijna 20 jaar ervaring en onafhankelijke samenwerkingen met verschillende leveranciers & constructeurs is CISA jouw partner om een sterke IT-infrastructuur op maat van jouw onderneming te bouwen. Op basis van een analyse brengen we verbeterpunten in kaart en gaan we aan de slag om een doeltreffende infrastructuur uit te bouwen.

CISA is jouw partner in IT-oplossingen

Tot 30% overheidssteun voor IT-advies

Wist-je-dat je voor alle adviesgerelateerde dienstverlening van CISA gebruik kan maken van de KMO-portefeuille? Op die manier kan je 30% van je investering in de vorm van subsidies terugvorderen.