Hinnekensbergen 2A • B-2460 Kasterlee
Fr. Rooseveltlaan 348-349 • B-9000 Gent
+32 (0)14 85 37 97
info@cisanet.be

Cloud & collaboration

Synergie creëren tussen je werknemers, dat doe je door hen de juiste tools aan te reiken zodat ze vlot kunnen samenwerken. Een investering in cloud & collaboration oplossingen stimuleert een vlotte en efficiënte interne samenwerking. Ontdek wat wij voor jou kunnen realiseren.

Wat houdt Cloud & Collab juist in?

De volgende generatie werknemers vereisen een moderne werkomgeving.

Wat versta je onder modern workspace architecting? Via cloudgebaseerde samenwerkingstools zoals Microsoft Office biedt je verschillende tools aan voor samenwerking, zowel communicatief (digitale meetings) als operationeel (digitale documenten). Zo werken je medewerkers eenvoudig samen.

Daarnaast zijn ook mobiele werkplekoplossingen essentieel om jouw werknemers overal en altijd toegang te geven tot belangrijke bedrijfsapplicaties- en gegevens. Zo kunnen je werknemers locatie-onafhankelijk werken. We helpen je ook graag verder met de inrichting van hybride vergaderfaciliteiten zodat digitaal en fysiek werken mooi in elkaar verweven zijn.

Een moderne werkplek bouwen? Dat kan met CISA. We vernemen graag jouw ambities en uitdagingen.

Telewerken is een blijver, daarom is een investering in remote work tools belangrijk.

Hoeveel procent van de werktijd spendeert jouw personeel online? Waarschijnlijk een pak meer sinds de pijlsnelle opmars van telewerken. CISA is graag jouw partner om de juiste tools aan te reiken zodat je werknemers even efficiënt online kunnen werken als ter plaatse. Alleen zo blijf je de talenten van morgen aantrekken.

Denk aan oplossingen zoals Microsoft 365 om zowel communicatie als het delen van documenten en chatten vlot digitaal te laten lopen. CISA bouwt graag jouw digitale werkomgeving zodat jouw werknemers locatie-onafhankelijk kunnen werken.

Documenten digitaal ondertekenen? Handig & makkelijk dankzij CISA.

Een orderbon of een contract dat getekend moet worden? Goede afspraken maken goede vrienden, en een handtekening blijft een must om een formeel akkoord te sluiten.

CISA bespaart tijd en verzorgt digital document signage met gerenommeerde oplossingen binnen je bedrijfsomgeving. Via geavanceerde beveiligingstechnologieën zoals digitale certificaten en encryptie zorgen we voor een vlotte procedure om documenten digitaal te ondertekenen. Bovendien bieden we ook oplossingen op basis van een E-id, itsme of sms, afhankelijk van wat je precies nodig hebt. Beter voor het milieu en veel efficiënter dan op papier.

Vlot communiceren, zelfs als je duizenden kilometers van elkaar verwijderd bent.

CISA installeert en implementeert graag de 3CX applicatie in uw netwerk. Zo kan je heel vlot gesprekken voeren over het internet. Ideaal voor personeelsleden die vaak onderweg zijn of op locaties zonder traditionele telefoonaansluitingen. Ook vaste telefoonoplossingen integreren we helemaal op maat van jouw firma.

Deze oplossing laat je personeel toe om overal (thuis, op locatie, onderweg, …) en met eender welk toestel (vast, computer met softphone of smartphone) bereikbaar te zijn op één telefoonnummer en vermijd je extra belasting van je secretariaatsmedewerkers. Je geniet van maximale flexibiliteit én bereikbaarheid, naargelang jouw noden. 

Je wilt je huidige IT-systeem moderniseren en upgraden?

Daar hebben we bij CISA de juiste expertise voor om je vlot te helpen. Op basis van een analyse brengen we in kaart welke moderne en efficiënte systemen het meest aangewezen zijn.

CISA begeleidt je transformatie richting een geïntegreerde en efficiënte cloudomgeving. Voor de ene onderneming is dit een gefaseerd proces, voor de andere onderneming verloopt dit zeer snel. Is de cloud iets voor jouw onderneming en welke cloud heb je dan nodig? De transformatie van je IT-omgeving begint bij CISA.

Wat zeggen klanten?

“Bij Campine werken we sinds augustus 2010 met CISA samen voor ons IT-gebeuren. CISA levert ons de combinatie van een kwalitatieve- en flexibele dienstverlening. De continuïteit en IT-support die CISA ons garandeert stellen we als 24/7 bedrijf uitermate op prijs. Ook op strategisch niveau kunnen we met Fons en Inge brainstormen terwijl hun team de oefening vertaalt op technologisch niveau. De lokale verankering en het persoonlijke aspect in deze samenwerking spelen voor Campine eveneens een belangrijke rol!”

Nicolas De Backer, Managing Director & Supply Chain Director

Campine nv

CISA is jouw partner in cloud & collaboration oplossingen

Afrekenmodules

Steeds op maat van jouw bedrijf

Omnium Service

Een maandelijks abonnement dat jouw bedrijf maximale continuïteit en voortdurende flexibiliteit biedt.

Easy Card

Een vaste hoeveelheid ondersteuningsuren die je vooraf aankoopt en inzet wanneer nodig.

Flex Skills

Gecertificeerde CISA-medewerkers in jouw bedrijf ondersteunen je met al je ICT-activiteiten.

One Stop

Jouw ICT-project gerealiseerd van analyse tot implementatie. CISA is jouw one-stop-shop in ICT.

Onze sterke punten

Transparantie

Je kiest tussen vier afrekenmodules en krijgt transparant inzicht in de activiteiten die we voor jou ondernemen.

Kwaliteit

Twintig jaar ervaring en evenveel specialisten met uiteenlopende expertises. Je IT is in goede handen bij CISA.

Duurzaamheid

CISA gaat een partnership aan voor de lange termijn. Duurzame relaties met klanten, medewerkers en leveranciers.

Ambitie

Elke dag beter doen en innovatieve oplossingen aanbieden die een bedrijf efficiënt maken. We leggen de lat voor onszelf hoog.

Bereikbaarheid

Je IT staat centraal in je bedrijfsvoering en is een nodige component. Je geniet dan ook van een sterke supportafdeling en de bijhorende gemoedsrust.

Tot 30% overheidssteun voor IT-advies

Wist-je-dat je voor alle adviesgerelateerde dienstverlening van CISA gebruik kan maken van de KMO-portefeuille? Op die manier kan je 30% van je investering in de vorm van subsidies terugvorderen.