Hinnekensbergen 2A • B-2460 Kasterlee
Fr. Rooseveltlaan 348-349 • B-9000 Gent
+32 (0)14 85 37 97
info@cisanet.be

IT-services

Je wilt continuïteit en stabiliteit in je IT-omgeving. Net daarom reken je op een ervaren IT-partner die zich engageert om een stabiele infrastructuur op te bouwen én te onderhouden. CISA helpt je graag op pad met een persoonlijke aanpak. Bovendien reken je 24/7 op onze supportafdeling voor ondersteuning. Zo kan jij je focussen op wat echt telt, je onderneming runnen.

Wat houden IT-services juist in?

Computers, laptops, tablets en smartphones. Je bedrijfsdata circuleren op verschillende toestellen, zelfs per medewerker.

Net daarom is device management & managed IT een waardevolle investering. CISA zorgt ervoor dat al je toestellen veilig beheerd worden door het versleutelen van data met wachtwoorden. Bij verlies of diefstal worden de gegevens van het betreffende toestel gewist.

Ook software-updates en het beheren van de applicaties op de werknemers hun toestellen, vallen onder managed IT. Zo verkleinen we het risico op beveiligingsinbreuken en gegevenslekken. We brengen graag jouw toestellen en mogelijke risico’s in kaart en delen onze expertise om deze zo veilig mogelijk te managen.

Een technische storing of onderbreking is een nachtmerrie voor elke ondernemer.

Gelukkig reken je op het reactieve IT-team van CISA. We monitoren in real-time alle alarmen en meldingen van je bedrijfsnetwerk. Bij een panne of probleem, grijpen we onmiddellijk in en werken we een oplossing uit.

Naast een reactieve aanpak, werken we ook proactief door regelmatig updates en onderhoudswerken aan je netwerk uit te voeren. Zo minimaliseren we de kansen op een storing of onderbreking. Onze doelstelling is om je maximaal te ontzorgen op IT-niveau en een continue bedrijfswerking te verzekeren.

Steeds een snelle oplossing voor elk hardware-gerelateerd probleem, ook projectmatig.

Met de specialisten in ons kantoor in Kasterlee, kunnen we een uitmuntende service bieden. Indien een bepaald hardware probleem niet op afstand op te lossen valt, stellen we een diagnose op basis van onze remote monitoring tools. Zo kan onze expert de correcte oplossing vlot implementeren bij jou op het bedrijf.

Maar ook ideeën omzetten in de realiteit vallen onder support on demand. Heb je een IT-gerelateerd idee en zoek je een partner voor zowel de strategische oefening als operationele implementatie? Contacteer ons en we denken graag proactief mee.

Extra slagkracht voor je in-house IT-afdeling.

Gekwalificeerd personeel vinden is in de huidige war for talent allesbehalve een evidentie. Bij CISA hebben we gelukkig de juiste profielen in-house aanwezig die jou kunnen ontzorgen op IT-niveau voor dagelijkse activiteiten zoals netwerkbeheer, systeemonderhoud en technische ondersteuning of als ondersteuning bij jouw IT-project.

Ook als je nood hebt aan een interne IT-medewerker, gaat CISA mee op zoek naar een geschikt profiel. We leiden deze persoon op en integreren de werknemer in je interne structuur. Zo kan jij je focussen op je corebusiness, terwijl CISA jou volledig ontzorgt op IT-niveau. Eens sparren en de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact op.

Elk idee zetten we mee om in realiteit.

Zit je soms met de handen in het haar over je IT? Is je netwerk en infrastructuur niet gevolgd met de groei van je onderneming? CISA analyseert graag je huidige situatie en op basis daarvan formuleren we concrete verbeterpunten. Deze verbeterpunten situeren zich bijvoorbeeld op het niveau van systeembeveiliging, betrouwbaarheid, snelheid, gebruiksvriendelijkheid, …

Met CISA heb je een partner met 20 jaar ervaring en een gespecialiseerd team om je bij te staan met al je uitdagingen op IT-niveau. Zo kan jij je focussen op je activiteiten en ontzorgen we je volledig.

Testimonial

Wat vindt Van Genechten Packaging van onze samenwerking?

CISA is jouw partner in IT-services

Wat zeggen klanten?

“CISA geeft ons de mogelijkheid om snel te schalen met resources, ze hebben een ideale mix van jong talent, enthousiasme en expertise, zij kunnen oplossingen op maat leveren en dit met een persoonlijke touch.”

Dries Habex, IT Infrastructure and Support Leader

Punch Powertrain nv

Afrekenmodules

Steeds op maat van jouw bedrijf

Omnium Service

Een maandelijks abonnement dat jouw bedrijf maximale continuïteit en voortdurende flexibiliteit biedt.

Easy Card

Een vaste hoeveelheid ondersteuningsuren die je vooraf aankoopt en inzet wanneer nodig.

Flex Skills

Gecertificeerde CISA-medewerkers in jouw bedrijf ondersteunen je met al je ICT-activiteiten.

One Stop

Jouw ICT-project gerealiseerd van analyse tot implementatie. CISA is jouw one-stop-shop in ICT.

Onze sterke punten

Transparantie

Je kiest tussen vier afrekenmodules en krijgt transparant inzicht in de activiteiten die we voor jou ondernemen.

Kwaliteit

Twintig jaar ervaring en evenveel specialisten met uiteenlopende expertises. Je IT is in goede handen bij CISA.

Duurzaamheid

CISA gaat een partnership aan voor de lange termijn. Duurzame relaties met klanten, medewerkers en leveranciers.

Ambitie

Elke dag beter doen en innovatieve oplossingen aanbieden die een bedrijf efficiënt maken. We leggen de lat voor onszelf hoog.

Bereikbaarheid

Je IT staat centraal in je bedrijfsvoering en is een nodige component. Je geniet dan ook van een sterke supportafdeling en de bijhorende gemoedsrust.

Tot 30% overheidssteun voor IT-advies

Wist-je-dat je voor alle adviesgerelateerde dienstverlening van CISA gebruik kan maken van de KMO-portefeuille? Op die manier kan je 30% van je investering in de vorm van subsidies terugvorderen.