Hinnekensbergen 2A • B-2460 Kasterlee
Fr. Rooseveltlaan 348-349 • B-9000 Gent
+32 (0)14 85 37 97
info@cisanet.be

Security

Cybercriminaliteit is dé IT-uitdaging van deze tijd. Een onverwachte gebeurtenis die een zeer grote economische en organisatorische impact kan hebben. Investeer daarom tijdig in cyberveiligheid en security oplossingen met een ervaren partner. CISA helpt je graag op de vijf niveaus. Identificeren, preventie, detectie, interventie en herstel zijn de vijf belangrijkste pijlers om je IT-omgeving veilig te houden. Ontdek wat CISA voor jou kan betekenen.

Wat houdt security juist in?

Weet je wie via welk apparaat aan je bedrijfsgegevens kan? CISA zorgt voor een vlot toegangsbeheer voor je medewerkers.

Identity Access Management verbetert de beveiliging van je interne systemen en toepassingen door ervoor te zorgen dat enkel geautoriseerde medewerkers toegang hebben. Ook de administratieve lasten worden sterk verminderd doordat het beheer van de toegangsrechten van alle toepassingen centraal verloopt.

Firewalls vormen een eerstelijnsbescherming en zijn daarmee ook de poortwachters van jouw netwerk.

Logbestanden bevatten dan ook een schat aan informatie over mogelijke dreigingen zoals pogingen om malware binnen je organisatie te verspreiden.

Ons security operations center analyseert deze logbestanden en toetst deze met bestaande en nieuwe aanvalstechnieken en schetst op die manier een beeld van de risico’s die je loopt en hoe je je hiertegen kan beschermen.
Zo vermijd je infecties en mogelijke schade aan of verlies van jouw kostbare informatie.

De zwakste schakel bepaalt de sterkte van jouw cyberbeveiliging. Deze zwakste schakel is doorgaans de mens. Daarom zorgt CISA ervoor dat werknemers zich bewust zijn van de gevaren en ze beter gewapend zijn om de gevaren van cybercriminaliteit af te slaan. Beide maatregelen kaderen binnen preventieve oplossingen rond cyberveiligheid zoals onze cybersecurity awareness trainingen.

Een geïnfecteerd hardware device, kan negatieve gevolgen veroorzaken.

Een endpoint-bescherming zorgt ervoor dat de ransomware wordt gedetecteerd en isoleert de getroffen computer. Zo kan de ransomware niet verder verspreiden naar andere apparaten op het bedrijfsnetwerk.

Tegelijkertijd kan ransomware-bescherming de detectie van ransomware vergemakkelijken en deze blokkeren. Zo verminderen we de risico’s op ransomware-infecties en verzorgen we de continuïteit binnen de IT van je bedrijf. We werken hiervoor met EDR, MDR en XDR-oplossingen.

Een inbreuk op je systeem? Ons team staat voor je klaar.

Een aanval op je netwerksysteem vereist een doordacht antwoord. Samen, met onze partners zal ons incident response team verdere schade proberen te beperken en de opties formuleren om de verloren data te herstellen. We gaan tevens op zoek naar de identiteit en de manier waarop de hackers toegang tot de gegevens hebben verkregen en verzamelen het nodige bewijsmateriaal voor een eventuele aangifte bij de bevoegde instanties.

We hebben voor verschillende soorten aanvallen draaiboeken klaarliggen en staan steeds paraat voor een vlotte interventie. Communicatie met alle stakeholders is bovendien van cruciaal belang tijdens een crisissituatie. Jouw veiligheid komt eerst bij CISA.

Bescherm alle gevoelige gegevens van je bedrijf.

Als bedrijf word je geconfronteerd met verplichtingen waaraan je wettelijk moet voldoen. Ook in het domein van de cybersecurity (NIS 2.0) en persoonsgegevens (GDPR) is dit het geval. CISA kan je in beide gevallen helpen bij het succesvol voltooien van deze verplichtingen.

Cybersecuritytraining is bovendien geen nice-to-have, maar een must-have door verschillende juridische bepalingen. Goed getrainde medewerkers zijn jouw beste garantie om de risico’s te beperken.

Wat zeggen klanten?

“We werken al vele jaren samen met CISA en zijn ervan overtuigd dat zij de ideale partner waren (en nog altijd zijn) om samen met ons te groeien. Vandaag vervullen zij de rol van externe IT-partner om ons enerzijds te ondersteunen bij issues die we intern moeilijk opgelost krijgen en anderzijds proactief mee te brainstormen over nieuwe IT-ontwikkelingen en strategische keuzes. Het team Fons en Inge is zeer complementair en oprecht betrokken bij zowel hun klanten als hun medewerkers. De belangrijkste troeven van CISA die wij als klant ervaren zijn: sterke en brede IT (netwerk)kennis, efficiënte communicatie, open feedbackcultuur en een oprechte betrokkenheid met een warm menselijk contact. Merci CISA, goed bezig!”

Inge De Roovere, Afgevaardigd bestuurder

Aluro Group nv

CISA is jouw partner voor een veilige IT-omgeving

Afrekenmodules

Steeds op maat van jouw bedrijf

Omnium Service

Een maandelijks abonnement dat jouw bedrijf maximale continuïteit en voortdurende flexibiliteit biedt.

Easy Card

Een vaste hoeveelheid ondersteuningsuren die je vooraf aankoopt en inzet wanneer nodig.

Flex Skills

Gecertificeerde CISA-medewerkers in jouw bedrijf ondersteunen je met al je ICT-activiteiten.

One Stop

Jouw ICT-project gerealiseerd van analyse tot implementatie. CISA is jouw one-stop-shop in ICT.

Onze sterke punten

Transparantie

Je kiest tussen vier afrekenmodules en krijgt transparant inzicht in de activiteiten die we voor jou ondernemen.

Kwaliteit

Twintig jaar ervaring en evenveel specialisten met uiteenlopende expertises. Je IT is in goede handen bij CISA.

Duurzaamheid

CISA gaat een partnership aan voor de lange termijn. Duurzame relaties met klanten, medewerkers en leveranciers.

Ambitie

Elke dag beter doen en innovatieve oplossingen aanbieden die een bedrijf efficiënt maken. We leggen de lat voor onszelf hoog.

Bereikbaarheid

Je IT staat centraal in je bedrijfsvoering en is een nodige component. Je geniet dan ook van een sterke supportafdeling en de bijhorende gemoedsrust.

Tot 30% overheidssteun voor IT-advies

Wist-je-dat je voor alle adviesgerelateerde dienstverlening van CISA gebruik kan maken van de KMO-portefeuille? Op die manier kan je 30% van je investering in de vorm van subsidies terugvorderen.